Βαθμολογία

Σιγούρεψε την παραμονή του ο Βρυότοπος

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε ο Βρυότοπος μέσα στο Δασοχώρι επί του τοπικού Ατρόμητου και πλέον σιγούρεψε την υπόθεση της παραμονής του στην Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με τους Παλάντζα Π. και Ακριβόπουλο, που διαμόρφωσαν το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και έτσι στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και έφυγαν με το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, στο 50’, ο Τσιρόπουλος, με διαγώνιο σουτ, μείωσε σε 2-1, ενώ στο 65’ ο Σπυρόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, σημειώνοντας το 2-2.

Τέλος, στο 75ο λεπτό, ο Μπιζιώτας κατάφερε να σκοράρει και να κάνει την μεγάλη ανατροπή, σημειώνοντας το 2-3 και χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βρυότοπος, είχε και δύο δοκάρια με τον νεαρό Βόραδα, από ένα σε κάθε ημίχρονο και συγκεκριμένα, στο 30ο και το 50ο λεπτό.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Καραπατσακίδης(70′ Βάιος, λ.τ.), Φραγκογούλας, Καπάι, Τσέτσιλας, Κουτσογιάννης, Δαμασιώτης, Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης, Παλάντζας Π., Κουκουλιόπουλος.

Βρυότοπος(Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Λιάκος, Καραδήμος, Γκαμέτσας, Κανάκης, Τσιρόπουλος,, Δράμης, Μπιζιώτας, Τζαρτζάνας, Βόραδας, Σπυρόπουλος.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Διαμαντής, Γκογκος.

Γιώργος Μητσιούλης