Βαθμολογία

Καθάρισαν με τέσσερις δαγκωματιές

Ευρεία νίκη με σκορ 0-4 πήραν οι Λύκοι μέσα στην έδρα της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου και τερμάτισαν στην 4η θέση, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή χρονιά κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, όταν ο Γεωργούλας σημείωσε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε ο «συνήθης ύποπτος», Λιντζερίνος, που με δύο προσωπικά τέρματα στο 70’ και στο 73’, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα ο Μπουρονίκος, διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στο 77ο λεπτό, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Χατζής Κ., Γραμμένος Β.(70’ Βαλιάκος Α.), Βαλιάκος Μ., Γεωργάκης, Μήσιος, Λυμπίκης Α., Βαλιάκος Π., Παναγιώτου, Γραμμένος Α., Μπρέλλας.

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Μπουρονίκος, Αλεξίου, Νικάκης, Αλεξανδρής, Σπανός, Μήτρος(55’ Μπέρσι), Λιντζερίνος, Καψάλης, Γεωργούλας, Ντριβαλάς.

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Αθανασούλας, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης