Βαθμολογία

Καρδιοχτύπησε, κέρδισε και ελπίζει ο Λαρισαϊκός

Νίκη με το «αγγλικό» σκορ 4-5 πήρε ο Λαρισαϊκός, απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Πλατανουλίων, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας, γλύτωσε τον απευθείας υποβιβασμό και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη της στους αγώνες μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Λάζο, ενώ στο 23’ ο Καρκαντζιάς, με φάουλ σημείωσε το 2-0. Παρ’ όλα αυτά, ο Λαρισαϊκός απάντησε και κατάφερε να μειώσει στο 30’ με τον Γιώργη σε 2-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσιμπουκλής ισοφάρισε σε 2-2.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Λαρισαϊκός έκανε την ανατροπή, όταν ο Γκόλαντας έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, σημειώνοντας το 2-3. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, στο 65ο λεπτό με τον Κώστα Ματράκη, ενώ με την σειρά τους έκαναν κι αυτοί την ανατροπή, με τον Γιώργο Ματράκη αυτήν την φορά να σημειώνει το 4-3.

Από εκεί και πέρα όμως, ήταν η σειρά του Τσιμπουκλή να αναλάβει δράση και έτσι με δύο προσωπικά τέρματα στο 80’ και στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 4-5, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ και δίνοντας το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Ζαμπόγιας Ι., Ματράκης Κ., Καρκαντζιάς, Γκανάτσιος, Κουκουβάγιας, Νότας, Τσάτσος, Ζαμπόγιας Θ., Λάζος, Μητούλας Αγ.(46’ Μητούλας Μεν., 70’ Τσοπάνογλου, λ.τ.), Ματράκης Γ.

Λαρισαϊκός: Τάσης, Παναγιωτίδης, Θεοχαρίδης, Γενητσεφτσής, Σαγάνης, Ρομουλίνο, Γιώργης, Φλορίν, Τσιμπουκλής, Γκόλαντας, Παπαγιαννόπουλος Κ.(46’ Μικερτζής).

Διαιτητής: Σπανούλης Βοηθοί: Παπαγεωργίου, Ντίνου.

Γιώργος Μητσιούλης