Βαθμολογία

Ρότζερς: «Σπουδαίο προνόμιο να δουλεύεις με τον Τζέραρντ»

Στον Στίβεν Τζέραρντ αναφέρθηκε και ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το Τσέλσι-Λίβερπουλ, λέγοντας πως οι οπαδοί των «μπλε» παρά τα πειράγματα αναγνωρίζουν τι έχει προσφέρει ο Άγγλος διεθνής στο ποδόσφαιρο, καθώς επίσης πως για τον ίδιο ήταν «σπουδαίο προνόμιο» να έχει δουλέψει μαζί του.  

«Νομίζω ότι κάναμε χείριστο ξεκίνημα. Δεχθήκαμε ένα απογοητευτικό γκολ από την δική μας οπτική γωνία. Μπήκαμε και πάλι στο παιχνίδι, ο Στίβι πέτυχε μια καλά δουλεμένη κεφαλιά και θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Απλώς μας έλειψε η ποιότητα απέναντι στην εστία τους» σχολίασε και συνέχισε:

«Ο Στίβεν έχει δουλέψει άψογα και πιστεύω πως ήταν σωστό να του το αναγνωρίσουν στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο παιχνίδι του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Νομίζω ότι αποτελεί αγκάθι για τους οπαδούς της Τσέλσι, αλλά ξέρουν πόσο ποιοτικός είναι. Πιστεύω πως σήμερα αναγνώρισαν το τέλος μιας εποχής και τι έχει προσφέρει ένας τόσο ιδιαίτερος παίκτης.

Δούλεψα μαζί του για σχεδόν τρία χρόνια. Ήξερα από πριν ότι είναι ένας από τους καλύτερους της γενιάς του αλλά το να δουλέψω μαζί του ήταν ένα μεγάλο προνόμιο.

Δούλεψα επίσης τέσσερα χρόνια με τον Τέρι στην Τσέλσι. Είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος όσο καιρό αγωνίζεται. Έχει εξαιρετική ικανότητα στην μεταβίβαση της μπάλας και είναι μαχητής».