Βαθμολογία

Συναρπαστικό παι(Χ)νίδι στην Καρυά

Ισόπαλη με σκορ 3-3 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Όλυμπο Καρυάς και Καλαρρύτες, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν έτσι όπως εξελίχτηκε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ορέστη Δάσσιο, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 20’ με τον Ρούμπο, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι οι Καλαρρύτες έχασαν και πέναλτι στο πρώτο μέρος, το οποίο κέρδισε ο Παρασχάκης, όμως ο Κωνσταντάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.  

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους, όταν στο 60’ έκανε το 2-1, όμως η ομάδα του Κώστα Ρεντούμη ισοφάρισε και πάλι σε 2-2 με τον Γαρυφαλλόπουλο τρία λεπτά αργότερα.

Μάλιστα, οι Καλαρρύτες πήγαν να κάνουν και την ανατροπή, όταν στο 83ο λεπτό, ο Ρούμπος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-3. Παρ’ όλα αυτά η Καρυά, κέρδισε πέναλτι με τον Χρήστο Δάσσιο λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι και Γρηγόρης Δάσσιος, όντας εύστοχος, διαμόρφωσε το τελικό 3-3, χαρίζοντας έτσι τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Όλυμπος Καρυάς(Ελευθέριος Τηγανής): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ.(70’ Μανούσιος), Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Κ.(55’ Δάσσιος Γρ.), Στεργιούλας, Καραγκόγκος, Καβαρατζής Ελ., Αλεξόπουλος Αχ., Αξούγκας, Κελέκης(50’ Κατσιούρας).

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Φασούλας, Παρασχάκης, Μουστάκας, Μπρατάν, Ρούμπος, Κοταρέλας, Μπάτζιος(70’ Γκόγκος), Κωνσταντάς, Δασκαλόπουλος(65’ Μικερτζής), Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Κοτούμπας, Τάνας.

Γιώργος Μητσιούλης