Βαθμολογία

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ροδιακός

Ευρεία νίκη με σκορ 2-6, πήρε ο Ροδιακός, που κέρδισε την Θύελλα Ελάτειας για την τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στους αγώνες μπαράζ με τις ομάδες των άλλων δυο Ομίλων, που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν ορεξάτοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Γάλλο, ενώ στο 17’ ο Αποστόλης Καλέσης, σημείωσε το 0-2. Στο 25’ ο Κάγιο έκανε το 0-3, ενώ ο Ρόκα διαμόρφωσε το 0-4, που ήταν και σκορ ημιχρόνου στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά σε 1-4 με πέναλτι του Σδράγκα, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, ενώ ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά αργότερα έκανε και το 2-4. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη, δεν είχε πει την τελευταία λέξη και έτσι ο Γκαμπέτας, με δύο προσωπικά τέρματα στο 60’ και στο 62’, διαμόρφωσε το τελικό 2-6.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Ρωμάνος, Σολωμός, Γεωργαντζάς, Στογιάννης, Πιτσιάβας, Μπλιώνας, Κοσμάνος, Χατζής, Κίτσιος Γ. του Κ., Σδράγκας, Βούλγαρης(46’ Ζησόπουλος).

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Γεροστέργιος, Κουτσούκης(65’ Χαραλαμπόπουλος), Πατρίκου, Καλέσης Αχ., Κάγιο, Μπαλκουράς, Καλέσης Απ.(46΄Γκαμπέτας), Ρόκα(46’ Τσιμπουργκινούδης), Γάλλος.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Μπούτος, Καραμαγκιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης