Βαθμολογία

Φιέστα με τεσσάρα σε γιορτινό κλίμα

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι Γόννοι, την απόλυτα επιτυχημένη φετινή χρονιά, μιας και στην τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, επικράτησαν εύκολα με σκορ 4-0 των Δένδρων.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν «άσφαιρο» με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, κυρίως με τους Ριζούλη και Καλούση, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γόννοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ριζούλη στο 54ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντόι εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Νίκος Μάντζιαρης, με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ λίγο αργότερα, ο Καραναστάσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ριζούλης, πέτυχε το 4ο τέρμα του για φέτος, σημειώνοντας το 3-0 και κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του.

Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 64ο λεπτό ο Καλούσης. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα των Δένδρων, ευχαριστεί τους γηπεδούχους για την φιλοξενία, αλλά και για την συμπαράσταση στο πένθος της, για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Θανάση Γκάτη, μιας και οι Γόννοι έδωσαν ανθοδέσμη στους φιλοξενούμενους, ενώ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πανό που έγραφε «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά-R.I.P. Θανάση Γκάτη». Επιπλέον, η διοίκηση των Δένδρων, εύχεται καλή τύχη στους Γόννους, στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, όπου και θα αγωνίζονται του χρόνου.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης(66’ Κανταρίνος Αντ.), Κανταρίνος Νικ., Μάντζιαρης Νικ., Τσιαπλές, Μαργκεκάι, Τσούγιας, Ντόι, Ντόντος, Καλούσης(70’ Πραγκαφίλης), Καναβούρας(63’ Μάντζιαρης Στεφ.), Ριζούλης.

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Γκανάτσιος(46’ Μπακού), Παπαοικονόμου, Τασούλας, Ζιόγκος, Γκάτης, Μπαλογιάννης, Μαργαρίτης, Γκαντρής, Ράβα(70’ Ντόνας), Ρενάτο(80’ Μπαντραλέξης).

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Λανάρα, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης