Βαθμολογία

Αρκετές (Χ)αμένες φάσεις

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων και το Κιλελέρ, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, μιας και η ομάδα των Φαρσάλων περιμένει να δει τι θα γίνει με τους εκπροσώπους μας στην Γ’ Εθνική, αλλά και τα μπαράζ ανόδου του Αμπελωνιακού για να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’, όταν ο Καψιώχας σέντραρε από δεξιά και βρήκε τον Μπασαγιάννη, που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μισαηλίδη, Αναγνώστη και Καψιώχα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Δραγατσίκη, έχασε φάσεις με τους Χατζηλαδά, Γούση, Θάνο Ζιόμπουρα και Κασιό.

Τελικά, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο Θάνος Ζιόμπουρας έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Χατζηλαδά, που με ατομική προσπάθεια, ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Σακελαρίου Δ., Σακελαρίου Κ., Σπυρόπουλος, Θανόπουλος, Δημακόπουλος(47’ Σαμιώτης), Καραμπέρης, Καψιώχας, Μισαηλίδης(75’ Τύμπας), Πέτσας, Μπασαγιάννης(70’ Γιαννούλας), Αναγνώστης.

Κιλελέρ(Βασίλης Δραγατσίκης): Γκέμας, Ζιόμπουρας Αθ., Φιλοκώστας, Νασιούλας(80’ Μπαλλάς), Θεοδωρόπουλος, Γούσης, Χατζόπουλος, Κοκότσικας, Κασιός, Ζιόμπουρας Απ.(15’ Μήτσι λ.τ., 70’ Γούλας), Χατζηλαδάς.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Βοηθοί: Τσακνάκη, Κακάνης.

Γιώργος Μητσιούλης