Βαθμολογία

Κρίμα και άδικο για τον Αμπελωνιακό!

Ο Αμπελωνιακός δεν κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από την Πύδνα Κίτρους εκτός έδρας με σκορ 2-1 αν και αυτό το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Οι γηπεδούχοι από δύο στημένες μπάλες κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο) και να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αμπελωνιακός «φωνάζει» δίκαια για ένα καθαρό πέναλτι στο 15’ που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Παλάσκα, όταν το σκορ ήταν 0-0.

Ο ίδιος παίκτεης έχασε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Ο Αμπελωνιακός μπόρεσε στο 82’ να μειώσει σε 2-1 (σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μετά από προσπάθεια του Παλάσκα). Ο Γρηγορίου μείωσε αλλά η ομάδα της Λάρισας δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα (60’ Περήφανος), Γκόλτσος, Κωτούλας (70’ Κουρούμαλος), Πρικάκης, Τσετιροκλής (85’ Τζαρτζάνης), Κούρο, Μπίκος, Γρηγορίου, Κακαβίτσης, Παλάσκας.