Βαθμολογία

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Οικονόμος!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης εξασφάλισε την παραμονή του μία στροφή πριν το φινάλε! Στο ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου ήθελε έναν βαθμό, όμως κατάφερε να πάρει τρεις στο τελικό 3-2 και να πανηγυρίσει στο τέλος το τρίποντο που τόσο μεγάλη σημασία είχε.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Οικονόμο με τον Μανακούσιο από πολύ κοντά να στέλνει τη μπάλα άουτ μετά από πλάγιο του Κουλτσιάκη.

15’ Συρτή σέντρα του Κουλτσιάκη διώχνουν οι αμυντικοί του Οπούντιου.

20’ Πέναλτι για τον Οικονόμο σε ανατροπή του Μπαλή από τον Ντελή. Το εκτέλεσε ο Κουμπούρας και κάνει το 1-0 για τον Οικονόμο.

40’ Σουτ του Κουλτσιάκη από το ύψος της περιοχής πέρασε αόυτ.

47’ Έκλεψε τη μπάλα από τον Στυλιανό ο Καραγιάννης και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 του Οικονόμου.

55’ Τρίτο γκολ για τον Οικονόμο με το Χάμο από κοντά (3-0).

65’ Ανατροπή του Μαλέρδου από τον Κουμπούρα. Ο Καντού νικάει το Νούσια για το 3-1.

84’ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση Άρτας στο παιχνίδι με την Αγιά, σουτ του Σιδηρόπουλου η μπάλα μόλις άουτ.

88’ Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Οικονόμου ο Πέππας θα στείλει τη μπάλα σια δίχτυα για το 3-2 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Καραγιάννης, Σενκάι (60’ Γκαλγκανόπουλος), Κουλτσιάκης (86’ Σακοράφας), Καραγκούνης, Χάμος.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Ντελής, Στυλιανός (75’ Μπαρκώσης), Σπυριδάκης, Τζέλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος, Πέππας, Πατσαρούχας (50’ Βέλλιος), Καντού, Μαλέρδος (70’ Βλάχος).

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Κρητικός με βοηθούς τους κ. Γοργορή και Σακκά (Θεσσαλίας).