Βαθμολογία

(Χ)αρακίρι ο Τύρναβος!

Ο Τύρναβος αν και έφτασε το παιχνίδι στα… μέτρα του κόντρα στην Ζάκυνθο δέχθηκε στο 89’ την ισοφάριση και έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ (2-2). Δύσκολη η συνέχεια για την παραμονή του…

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό και γενικά δεν είχε καλό ρυθμό. Ο Τύρναβος δεν μπήκε καλά στο ματς και δεν μπόρεσε να πατήσει πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10’ όμως ο Καραμανλής από την άσπρη βούλα δεν βρήκε δίχτυα. Η Ζάκυνθος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24’ με τον Ποκόνγκ να κάνει το 1-1 στο 39’.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες (από το 35’) και στη συνέχεια προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ αφού ο χρόνος ήταν αρκετός.

Στην επανάληψη το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά με το παιχνίδι να πάει πάνω – κάτω. Στο 85’ ο Τύρναβος έκανε την ολική ανατροπή, όμως στο 89’ δέχθηκε την ψυχρολουσία.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Ο Ευθυμιάδης βγήκε στην αντεπίθεση μετά από αδράνεια της άμυνας, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Πολίτης ασταθώς, ο Πιτταράς πριν προλάβει να σημειώσει γκολ, έδιωξε τελευταία στιγμή ο Γεωργίου τον σίγουρο κίνδυνο.

10’ Ο Τύρναβος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σουλιώτη από τον Στασινόπουλο. Ο Καραμανλής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πολίτη από την άσπρη βούλα.

24’ Ο Καραμανλής έχασε τη μπάλα (τραγικό λάθος), πήρε τη μπάλα ο Οικονόμου, την έστρωσε στον Βαρέλα, διαγώνιο σουτ και 0-1.

30’ Σέντρα του Ποκόνγκ, κεφαλιά ο Παληγεώργος η μπάλα πάνω από την εστία.

35’ Ο Βαρέλα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για την Ζάκυνθο.

38’ Ο Κρολ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Πρίφτη.

39’ Σέντρα του Γεωργίου από αριστερά, λάθος του Ευθυμιάδη, ο Ποκόνγκ με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

40’ Σουτ του Μιλουτίνοβιτς, η μπάλα κόντραρε και ο Γκούρτσας δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή.

50’ Φάουλ εκτέλεσε ο Ευθυμιάδης, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Πρίφτη.

60’ Φάουλ ο Μπλέτσας κεφαλιά ο Τσόπελας η μπάλα στο δοκάρι.

62’ Λάθος του Γεωργίου, ο Πιτταράς βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, εντυπωσιακή η απόκρουση για τον Πρίφτη.

64’ Ο Οικονόμου βρέθηκε κοντά με το γκολ, αλλά ο Πρίφτης διάβασε τη φάση και βγήκε με αυτοθυσία και έδιωξε τον βέβαιο κίνδυνο.

68’ Απευθείας φάουλ του Οικονόμου, με δυσκολία σε κόρνερ ο Πρίφτης.

85’ Από κόρνερ του Κυριάκου, έγιναν αρκετά σουτ μέσα στην περιοχή με τον Ποκόνγκ να σκοράρει από κοντά και να λυτρώνει τον Τύρναβο (2-1).

89’ Φάουλ του Κυριακίδη, κεφαλιά ο Κρισμάρεβιτς και 2-2.

94’ Ο Γκούρτσας δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ μέσα από την περιοχή.

Τύρναβος 2005 (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Σουλιώτης (53’ Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Καραμανλής, Ποκόνγκ, Νταντίδης (46’ Όττα), Γεωργίου (80’ Κισκαμπάνης), Μιλουτίνοβιτς, Γκούρτσας.

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Νόνης, Στασινόπουλος, Ευθυμιάδης (75’ Λέκκας), Κυριακίδης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας (86’ Βυθούλκας), Οικονόμου, Πιτταράς, Βαρέλα, Κρολ (45’ Τσόπελας).

Διαιτητική τριπλέτα: Φωτιάδης, Σάββας, Κατσικογιάννης. 4ος: Σωσώσης.