Βαθμολογία

Μια φιέστα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Δεν τελείωσε ποτέ η φιέστα των πρωταθλητών Αμπελοκήπων, απέναντι στο Χειμάδι, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, μιας και το παιχνίδι διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο 85ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λίλι Δόνος σημείωσε το 1-0. Μάλιστα, στο 19ο λεπτό, ο Ραχωβίτης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βασίλη Τριτάρη σημείωσε το 2-0.

Παρ’ όλα αυτά, το Χειμάδι, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Αντώνη Λίταινα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, όταν ο Δημήτρης Μπαμπατζιάς, στο 84ο λεπτό, σημείωσε το 3-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση, είχαμε μια λογομαχία ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, οι οποίοι πιάστηκαν και στα χέρια, με τον διαιτητή, να αποβάλλει τον Εργκές Τσάκε από τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια, φίλαθλος από την κερκίδα, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον προπονητή του Χειμαδίου, κύριο Θανάση Κολονιώτη, ο οποίος στην συνέχεια, μετέβη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Ο διαιτητής, διέκοψε τον αγώνα, ο οποίος δεν συνεχίστηκε ποτέ και πλέον περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, για την τύχη του παιχνιδιού.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Γούτος(46’ Τσιόγκας), Τσάκε Εν., Δόνος(70’ Κουσιάς), Τσάκε Ερ., Μπλάνας, Μπαμπατζιάς, Ραχωβίτης(70’ Μαυροδήμος, λ.τ.), Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β., Ποντίκας.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Σάκης Κολονιώτης): Γκάτας, Νούσιος Γ. του Β., Καραντώνης Ελ., Παλικάρης, Σεβδαλής(80’ Κοντογιάννης), Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α., Λίταινας Μιχ., Τσαγκούλης Β.(65’ Γκοργκόλης), Τσιάκος.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Δήμου, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης