Βαθμολογία

Επεισοδιακή νίκη για την Αμπελιά

Νίκη με σκορ 1-2, πήρε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, μέσα στο Ναρθάκι, σε ένα παιχνίδι, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των φιλοξενούμενων.

Η Αμπελιά, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Κουλάκογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν στο 30’ με τον Χρήστο Καπετάνο, με το 1-1, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 70ο λεπτό, ο Κουλάκογλου και πάλι με φάολ, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Τέλος, από την πλευρά της Αμπελιάς, καταγγέλθηκε πως στο 87ο λεπτό, ο αρχηγός του Ναρθακίου, Βαρελάς, χτύπησε εκτός φάσης έναν παίκτη των φιλοξενούμενων και ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο έδαφος. Το παιχνίδι διακόπηκε για 10 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα, οπαδοί των γηπεδούχων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με ρόπαλα και στράφηκαν απειλητικά, απέναντι στους διαιτητές αλλά και τους παίκτες της Αμπελιάς. Παρ’ όλα αυτά, επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι κι έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Τέλος, η Αμπελιά, θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές, διότι όπως είπαν και οι άνθρωποι της ομάδας, σε μια τέτοια έδρα, κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Τσαλαφούτας, Κεσέογλου(60’ Μπασδάνης), Τσιγαρίδας, Μπουλούτσος, Παπανικολάου, Βαρελάς, Καπετάνος Χρ., Μπούσιος, Παλαμίδας, Ζαγγανάς(70’ Αναγνωστόπουλος), Βαΐτσης(46’ Λελεντζής Στ.).

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κώστας Σταματόπουλος): Μωραΐτης, Κουλάκογλου, Τολιόπουλος, Ακρίβος, Γκοντοβάς, Παναγιωτόπουλος(89’ Μπρόζος), Πανόπουλος(60’ Κοιλιάρογλου), Κατσικόπουλος, Ντίνος(46’ Δημητρίου), Σαλής, Κατσαρός.

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Πατέτσος, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης