Βαθμολογία

«Έκραξε» Μαρτίνεθ ο Ντιστέν!

Ευθεία επίθεση στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τις μηδενικές ευκαιρίες που έλαβε τους τελευταίους μήνες εξαπέλυσε ο Σιλβέν Ντιστέν, αποκαλύπτοντας ότι είχε πρόταση να αποχωρήσει από την Έβερτον όμως ο Ισπανός προπονητής- με την αιτιολογία ότι υπολόγιζε στις υπηρεσίες του- αρνήθηκε να τον παραχωρήσει!

«Στις 2 Φεβρουαρίου πήγα να δω τον προπονητή και να του μεταφέρω μια πρόταση που είχα από τη Γουέστ Χαμ, η οποία με ήθελε μέχρι το τέλος της σεζόν. Την επόμενη μέρα, στη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι με θεωρούσε μέλος της ομάδας και πως υπολόγιζε σε μένα. Από τότε όμως δεν πήρα ούτε μία ευκαιρία! Δεν ξέρω γιατί, ρωτήστε τον. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Πολλά έχουν χαθεί στο ποδόσφαιρο, όμως λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Εντάξει, όμως, έπαιξα επαγγελματικά για 20 χρόνια και τώρα απολαμβάνω τα σαββατοκύριακα με την οικογένειά μου», ήταν το σχόλιο του πολύπειρου αμυντικού που πρόσθεσε:

«Δεν έχω πρόβλημα με την ομάδα ή τους παίκτες. Ανήκω σε αυτήν έξι χρόνια. Εάν εκείνος δεν θεώρησε σημαντικό να με ενημερώσει, τι να πω; Δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν μένεις εκτός ομάδας. Να χτυπούσα τις πόρτες και να ρωτούσα γιατί; Πρέπει να αποδέχεσαι τέτοιες καταστάσεις».