Βαθμολογία

Φελαϊνί: «Έκλαψα όταν απολύθηκε ο Μόγιες»

Ο Μαρουάν Φελαϊνί παραδέχθηκε πως έκλαψε μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που είχαν αναπτύξει μέσα στα χρόνια που συνεργάστηκαν.  

Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στην Έβερτον ενώ όταν ο Σκωτσέζος διαδέχθηκε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους «κόκκινους διαβόλους» πήρε μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Βέλγο μέσο.

Ο ίδιος θυμάται για την ημέρα της απόλυσης του προπονητή του: «Όταν έφυγε στεναχωρήθηκα. Ακούγαμε διάφορα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση μετά από την ήττα κόντρα στην Έβερτον. Δεν ήξερα αν ήταν αλήθεια ή όχι.

Την επόμενη ημέρα πήγα στο εστιατόριο του προπονητικού και τον είδα με κοστούμι αντί για τα ρούχα της προπόνησης. Είπα στον εαυτό μου πως όντως είχε έρθει το τέλος.

Ήταν παράξενο. Αφού φάγαμε με κάλεσε στο γραφείο του για να μου ανακοινώσει τα νέα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπήρξαν και δάκρυα. Είναι φυσιολογικό. Είμαι άνθρωπος και είχα δουλέψει μαζί του για έξι χρόνια. Δεν ήταν δεύτερος πατέρας μου, αλλά ήταν κάτι πολύ κοντά σε αυτό. Με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου».