Βαθμολογία

Το σημαντικότερο ματς για τον Δωτιέα!

Ο Δωτιέας Αγιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κομβικό παιχνίδι της Κυριακής (10/5), απέναντι στην Άρτα, που θα γίνει στο γήπεδο της Αγιάς (17:00).

Αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα του Νομού μας, είναι να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στον Πύρασο, κάτι που θα γίνει μόνο εάν καταφέρει να αποσπάσει βαθμούς, ή έστω τον βαθμό στο παιχνίδι απέναντι στην Άρτα. Βέβαια, ζητούμενο είναι η νίκη, ούτως ώστε, το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα να κλειδώσει την παραμονή του μια στροφή πριν από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Δωτιέα, Μίλτος Ζιάκας, θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές, μιας και πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει ο Τσιρογιάννης και ο Γούτος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Τέλος, οι Κουβελάς και Λάιος, είχαν κάποιες ενοχλήσεις, με την κατάσταση τους όμως να μην είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, ενώ ο κύριος Ζιάκας, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κατσίκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Έναν βαθμό θέλει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Έναν βαθμό χρειάζεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ στην αυλαία του πρωταθλήματος θα παίξει στην Νεοκαισάρεια, κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα.

Σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Κώστας Κατσάρας, ευχάριστα είναι τα νέα για τους Καραγιάννη και Τόλιο, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά.

Από την άλλη, ο νεαρός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Αγριόδημου, που είναι τιμωρημένος, του Καλφούντζου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και του Κολιού, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.