Βαθμολογία

Κέρδισε αλλά υποβιβάστηκε

Νίκη με σκορ 3-1 πήραν οι Χαλκιάδες απέναντι στον Άγιο Θωμά στην τελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Αλεξίου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, με τον Συρούκη, που σημείωσε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με ατομική προσπάθεια του Νιαβή. Ο ίδιος παίκτης, έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του δέκα λεπτά αργότερα σημειώνοντας το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νιαβής, πέτυχε και τρίτο τέρμα, στο 80ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Γκένι Μαρβατάι. Από εκεί και πέρα, οι Χαλκιάδες έχασαν και πέναλτι με τον Νασιούλα, ενώ πέναλτι έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο 88’ με τον Καραούλα.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Κυριακού, Κουτσόπουλος, Ρουμάνης, Παπαϊωάννου, Τασιόπουλος, Λιώπας, Μαρβατάι Τζ., Μαρβατάι Γκ., Λαζαρίδης, Νιαβής, Κουνατσιώτης(65’ Νατσιούλας).

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπαζόγλου, Αγγελόπουλος(70’ Μπούρμπουλας), Καραούλας, Μπαρτζιάλης, Τσιάρας, Τζήκας, Ευαγγέλου, Χατζηλιάδης, Κασιδιάρης(46’ Καραγεωργίου), Καλούσης, Συρούκης.

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Παπαχατζής, Κοτρώτσιος.

Γιώργος Μητσιούλης