Βαθμολογία

Ελευθερόπουλος: «Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν έχουμε ξαναπαίξει»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στάθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στο ΕΑΚ, μετά την ήττα από την ΑΕΛ. «Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Είχαμε κατοχή μπάλας ουσιαστική, παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευτήκαμε από τα πλάγια, κάναμε ευκαιρίες. Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν έχουμε ξαναπαίξει. Με τον Ηρακλή δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά και σήμερα που ήμασταν τόσο καλοί και πάλι χάσαμε. Συνεχίζουμε, τα παιδιά στην ομάδα έχουν έναν στόχο. Δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μας έχει επηρεάσει. Όσο και να θέλουν να μολύνουν αυτή την υγεία, η σχέση που έχουμε εγώ και οι παίκτες του δεν επηρεάζεται. Δεν μας επηρεάζει τίποτα».  

Για τον στόχο του από δω και πέρα: «Βελτίωση ατομική του κάθε ποδοσφαιριστή και βελτίωση της ομάδας. Το προνόμιο ενός προπονητή της ομάδας στη νίκη είναι να δουλεύει, στην ήττα έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα».

Για τις τελικές προσπάθειες που ήταν πολλές: «Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στο πόσες τελικές προσπάθειες κάναμε με τον Ηρακλή, στο πόσες κάναμε με τον Απόλλωνα με σήμερα. Σήμερα κάναμε πολλές τελικές. Αν έμπαινε ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά που ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα: «Άλλο να αποκαλύπτεται η αλήθεια κι άλλο να πατάμε πάνω σε αυτό σαν άλλοθι. Εμείς δεν ψάχνουμε για άλλοθι, κάνουμε τη δουλειά μας και μέχρι τελευταία στιγμή αυτό θα κάνουμε».