Βαθμολογία

Σούλης: «Νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και χαρακτήρισε την ΑΕΛ, μεγάλη ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα που δεν το αξίζαμε. Τους είπα ότι πρέπει να πάμε στον Βόλο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και δυνατή να διεκδικήσουμε τη νίκη. Τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό.

Μπήκαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στη συνέχεια ανέβηκε ο αντίπαλος και θα μπορούσε να είχε πετύχει και αυτός ένα γκολ. Στο δεύτερο πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε κι άλλο. Αντέξαμε στην πίεση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Από αύριο το πρωί κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ομάδα είναι και η ΑΕΛ και το απέδειξε σήμερα».

Για τα πλέι οφ και αν υπάρχουν ελπίδες: «Μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, έχουν πολύ καλές ομάδες η ΑΕΚ και ο Ηρακλής το ξέραμε αυτό. Είναι όμως τρίτη αγωνιστική ακόμα».