Βαθμολογία

Άνετο πέρασμα για την Ομόνοια

Η ομάδα επικράτησε άνετα με σκορ 1-4 του υποβιβασμένου Ελευθεριακού. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις και τα γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο κιόλας λεπτό η ομάδα της Ομόνοιας με τον Μπίλη, που έδωσε όμορφη σέντρα τον Πράττο και αυτός με σουτ έκανε το 0-1. Ο Κυριακίδης στο 14’ έβγαλε από το χώρο του κόρνερ στον Δημητρέλη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 40’ μείωσε ο Ελευθεριακός με όμορφο πλασέ από τον Τζούρα που έκανε το 1-2.

Στο 65’ ο Δημητρέλης από το χώρο του κένρου πέρασε όλους τους αντιπάλους και τον τερματοφύλακα και από πολύ πλάγια έκανε το πλασέ και το 1-3. Στο 70’ και στο 80’ έχασε δύο τετ α τετ ο Δημητρέλης και στο 81’ ο Πιτσίλκας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-4.

Ελευθεριακός: Δεληγιάννης Δ.Γ., Φώλιας, Ζαφειρούλης, Δεληγιάννης Δ.Α., Αποστολάρας, Δάλλας, Πικούλης, Γκαραβέλης Ε., Γκαραβέλης Β., Τζιούρας.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Βαλιάκος, Σέτζας (55’ Μπέτσης), Στραβέλας, Αγγλόπουλος (50’ Θανάσης), Μπίλλης, Πιτσίλκας, Γιαννακός, Κυριακίδης, Δημηρέλης, Πράττος.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Μπούτος, Τσολακίδης.