Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Ρακιντζόγλου

Η Ένωσις Μελιάς πέρασε απο την έδρα του Πανιωνίου με 3-5. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρακιντζόγλου που πέτυχε 4 γκολ και μια ασσίστ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο.Έτσι ο Ρακιτζόγλου έκανε το 0-1 στο 10’ και μετά απο δέκα λεπτά θα κάνει και το 0-2 με δυνατό σουτ. Αυτό ήταν και το σκοε ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 46’ με τον Κίτσα Γιώργο σε 1-2.Όμως στο 48΄ ο Ρακιτζόγλου θα κάνει το 1-3. Ο Κίτσας Γιώργος όμως εν τα παράτησε εύκολα και μείωσε ξανά σε 2-3 στο 55’. Ο Δήμος στο 60’ θα δώσει πνοή 2 τερμάτων στην ομάδα του μετά απο πάσα του Ρακιτζόγλου.Ο Κίτσας Γιώργος θα μειώσει για 3η φορά στο 67’ για να έρθει ο Ρακιτζόγλου να κάνει το τελικό 3-5 στο 82’ μετά απο πάσα του Νταλαμπύρα.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Απόστολος Κορομηλάς): Νεϊμαρόγλου, Γκόλτσιος, Μιχαλόπουλος, Εληζόπουλος Ν., Παϊτέρης, Κίτσας Π., Κίτσας Γερ. (45’ Δημόπουλος), Εληζόπουλος Σ., Κανής, Κίτσας Γιωρ., Στρατής (45’ Σερέτης).

Ένωσις Μελιάς (Νίκος Καψούρης): Χονδρονάσιος, Γάζας, Παπαγεωργίου, Νταλαμπύρας, Κολοβός, Κώγιος, Αγγελακόπουλος, Χολέβας, Χασιώτης, Ρακιτζόγλου, Δήμας.

Διαιτητική τριπλέτα : Κουρδής, Παστάκας, Καλισόπουλος.

Βασίλης Παπαχατζής