Βαθμολογία

Και του χρόνου στην Β’ ΕΠΣΛ!

Ατρόμητοι/Θύελλα και Ανθούπολη ανανέωσαν το εισιτήριο και τη νέα σεζόν και οι δύο θα αγωνίζονται στην Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι είχαν εδώ και κάποιες αγωνιστικές εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ η Ανθούπολη ήθελε την τελευταία αγωνιστική έναν βαθμό για να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικά οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό (0-0) και στο τέλος ήταν όλοι χαρούμενοι, είπαν «καλό καλοκαίρι», αν και ο καιρός το Σάββατο στη Λάρισα ήταν βροχερός...

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος είχαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ. Η Ανθούπολη περισσότερο προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν κάτι που στο τέλος κατάφερε. Στην επανάληψη το ματς δεν είχε ούτε μία ευκαιρία!

Στο 16’ ο Μακρυνίκας έκανε ένα καλό σουτ, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 24’ ο Κωστούλας εκτέλεσε το κόρνερ, με δυσκολία έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Χάμος.

Στο 27’ καλό σουτ του Παρτάλα, δύσκολο ο Χάμος. Στο 34’ ο Τσακούλης έκανε ωραία προσπάθεια, έκανε το σουτ με τα πόδια έδιωξε ο Χάμος. Στο 38’ ο Τσακούλης είχε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν την ολοκλήρωσε.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας: Πράπας, Μάρης, Γκάγκας, Κόκκινος, Καραδούκας, Παρτάλας (59’ Τόπης), Τσανάκας, Σουλιώτης (67’ Αλεξίου), Γερακίνης, Κωστούλας, Τσάκουλης.

Ανθούπολη: Χάμος, Μπάρκας, Κωτέλης, Χατζής, Παναγούλης, Νίκου (60’ Παυλίδης), Ρόκας, Μακρυνίκας, Ζάχος (73’ Τσιότσικας), Χατζηρούφας, Σταμέλος (46’ Τίρχας).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκαραβέλης, Γκόγκος.