Βαθμολογία

Στην εκπνοή το Κουλούρι

Με γκολ στο 93’ ο Άρης Κουλουρίου νίκησε με 3-2 τον αξιόμαχο Π.Α.Ο Καλαμακίου στην τελευταία αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι προηγήθηκαν στο 15’ με γκολ του Σφέτσιου Α. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα ισορροπήθηκε. Στο 52’ θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γκρέτση. Ο ίδιος παίχτης στο 83’ ατομική προσπάθεια θα κάνει το 2-1. Όμως δύο λεπτά μετά ο Σφέτσιος Κ. με πέναλτι θα κάνει το 2-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για αυτή την φάση ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Την τελευταία λέξη την είπε ο Δέλλας. Στο 93’ ο Δέλλας με ατομική ενέργεια θα κάνει το τελικό 3-2.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντης): Χαλβατζάρας, Λαζάρου, Αγραφιώτης, Χάμος, Δέλλας, Νεράντζης, Κάτσης, Τζιώτζιος (80’ Μπακαβέλας), Σιδιρόπουλος, Γκρέτσης, Κουτάκος (84’ Παπαγεωργίου).

Π.Α.Ο Καλαμακίου (Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλλας, Ρόιδος, Κοταρέλος, Νταμίτρος, Καλόγηρος, Σφέτσιος Κ., Φλαμούρ, Ντινούλης, Σφέτσιος Α. (89’ Παπακανάκης), Καράτζιος (79’ Κολοβός).

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τέγος, Καραμούτσος.

 

Βασίλης Παπαχατζής