Βαθμολογία

Τους άφησε ξερούς η «Μπόρο»!

Τεράστιας σημασίας πλεονέκτημα απέκτησε η Μίντλεσμπρο έναντι της Μπρέντφορντ, αφού με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με σκορ 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο «Griffin Park» για τα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ! Λυτρωτής ο Αμορεμπιέτα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 93'!  

Το σκορ άνοιξε για τη Μπόρο ο Γέλε Βόσεν όταν στο 25' με δυνατή κεφαλιά από σέντρα του Άνταμ Κλέιτον έβαλε μπροστά την ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα! Ο τρόπος που αμύνθηκε η Μπρέντφορντ στη φάση του γκολ φανέρωνε γενικότερα τις αδυναμίες με τις οποίες παρουσιάστηκε στο παιχνίδι και το προβάδισμα για τη «Μπόρο» στο πρώτο μέρος ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

Η ισοφάριση, ήταν ένα δώρο από τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο. Με αυτοπεποίθηση που του βγήκε σε κακό και θεωρώντας ότι ήλεγχε τη μπάλα στα όρια της περιοχής του, έκανε λάθος και ο Αντρέ Γκρέι το εκμεταλλεύτηκε όσο καλύτερα μπορούσε για να γράψει το 1-1. Το γεγονός πως διακυβευόταν μια θέση στον τελικό των πλέι-οφ δεν απέτρεψε τις ομάδες να παίξουν επιθετικά και μέχρι το φινάλε, με τη Μίντλεσμπρο να προτιμά κυρίως τις ταχύτατες αντεπιθέσεις, το ματς είχε ρυθμό και συνεχείς επισκέψεις στις δύο εστίες, για να δούμε δραματικό φινάλε

Ο Αμορεμπιέτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από εκτέλεση κόρνερ που κέρδισε ο Φορσόου, με πανέμορφο βολέ άφησε ξερή τη Μπρέντφορντ και τους οπαδούς της στο «Griffin Park» για να δώσει στη Μίντλεσμπρο τη νίκη με το τελικό 2-1!