Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Τώρα απολαμβάνω την κορυφή»

Δεν θα πει ποτέ στους ποδοσφαιριστές του «μπείτε στο γήπεδο και κάνετε ό,τι θέλετε», ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως πλέον απολαμβάνει την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίχως να καίγεται ιδιαίτερα για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.  

Ο «special one» που είναι happy one τις τελευταίες μέρες, όπως ακριβώς το είχε πει και ήθελε να το αισθανθεί από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στους «μπλε» το καλοκαίρι του 2013, αντιλαμβάνεται πως πλέον δεν υπάρχει τόσο ισχυρό κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του ενόψει των τριών τελευταίων αναμετρήσεων της σεζόν.

Η Τσέλσι υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ένα παιχνίδι που είναι στη θεωρία ντέρμπι, με τον Μουρίνιο να αφήνει τον... απόλυτο επαγελματισμό του στην άκρη και να λέει: «Θέλω να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε στα τελευταία ματς, αλλά δεν χρειάζεται να πάρουμε νίκες. Είναι όμως δύσκολα ματς. Όπως και να 'χει αυτή τη στιγμή απλά απολαμβάνω την κορυφή και το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε με πολύ κόπο».

Ερωτηθείς για τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την προσφορά νέου συμβολαίου μέχρι το 2019, ο Πορτογάλος ήταν... σφίγγα, τονίζοντας: «Δεν ζήτησα νέο συμβόλαιο και είμαι απόλυτα ήρεμος... Δεν το σκέφτομαι. Αν με θέλει το αφεντικό, εγώ εδώ θα μείνω».