Βαθμολογία

Πανιώνιος: Υποβιβασμός σημαίνει Γ’ Εθνική!

Σε περίπτωση που ο Πανιώνιος υποβιβαστεί από την Super League θα καταλήξει στην Γ’ Εθνική, λόγω χρεών, όπως τόνισε ο Αντώνης Μανίκας. Ο τεχνικός διευθυντής του Ιστορικού, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» και ξεκαθάρισε πως ενδεχόμενο πτώσης από την πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία για τους «κυανόλευκους», τότε αυτομάτως θα σημαίνει τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

«Έχω την αίσθηση ότι η υπόθεση υποβιβασμού είναι μεταξύ του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, επειδή μιλάμε πάντα για ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που έχουν κάποιο πρόβλημα, η Καλλονή και ο Πλατανιάς είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε δυσμενή θέση. Επίσης, είναι στη σφαίρα της φαντασίας να χάσει βαθμούς ο Πανθρακικός από την Ξάνθη», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά στη «μάχη» του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική, ανέφερε: «Παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο της χώρας που και με τα δεύτερα του να παίξει, θα αγωνιστεί για την φανέλα του. Πάμε για την νίκη, για την παραμονή μας, αλλιώς η ομάδα θα καταλήξει λόγω χρεών στην Γ’ Εθνική». Τέλος, ο Αντώνης Μανίκας, σχολίασε: «Αν ανήκει ο Πανιώνιος στο άρμα του Ολυμπιακού, τότε ο Λεβαδειακός που θα σωθεί που ανήκει;».