Βαθμολογία

«Απέρριψε τη Λίβερπουλ ο Ντεπάι»!

Αδίκως οι φίλοι της Λίβερπουλ τα ρίχνουν στη διοίκηση της ομάδας για την αποτυχία τους να πάρουν τον Μέμφις Ντεπάι, καθώς σύμφωνα με τον Τεχνικό Διευθυντή της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπράντς, ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε τους «κόκκινους» για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Προσωπική ήταν η απόφαση του Μέμφις Ντεπάι να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Τεχνικό Διευθυντή της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπράντς.

Σύμφωνα με τον παράγοντα της ολλανδικής ομάδας, η Λίβερπουλ έκανε τη δική της προσπάθεια για την απόκτηση του 21χρονου, ωστόσο εκείνος προτίμησε να συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή του στην εθνική Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ.

«Η Λίβεπρουλ επικοινώνησε με εμάς και μίλησε με τον παίκτη. Ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφερόταν, αλλά στο τέλος ο Μέμφις είχε την τελική απόφαση και επέλεξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε αρχικά.

«Η Γιουνάιτεντ επικοινώνησε με εμάς πριν λίγες εβδομάδες, αλλά οι άμεσες ενέργειες με τον σύλλογο και τον παίκτη ήταν τις τελευταίες μέρες και όλα έγιναν πολύ γρήγορα», επεσήμανε, για να προσθέσει:

«Ο Φαν Χάαλ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση. Έχω δουλέψει με τον Φαν Χάαλ για τέσσερα χρόνια και ξέρω πως ήταν χαρούμενος με τον Ντεπάι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντάς του μεγάλη εμπιστοσύνη. Είναι ο ιδανικός προπονητής για τον Ντεπάι επειδή είναι εξαιρετικός με τους νεαρούς παίκτες, που μπορούν να μάθουν πολλά».