Βαθμολογία

Πάνοπλη στο Βόλο η ΑΕΛ

Ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει να δώσει το Σάββατο (9/5 – 19:00) η ΑΕΛ στο Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Football League και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου προέρχονται από εντός έδρας ήττες, με αντιπάλους τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Οι «βυσσινί» που δεν έχουν κερδίσει φέτος τους «ερυθρόλευκους» στους αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος, φέρονται αποφασισμένοι αυτή τη φορά να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το τρίποντο.

Ο προπονητής των «βυσσινί» Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφουν από τιμωρίες ο τερματοφύλακας Μάνος Αποστολίδης και ο αμυντικός Πασχάλης Μελισσάς.

Έτσι αναμένεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σίγουρα μία νίκη θα φέρει άλλον αέρα στην ομάδα καθώς θα ελπίζει στην κατάκτηση της 3ης θέσης, που δεν αποκλείεται και αυτή να δίνει ένα εισιτήριο ανόδου στη Σούπερ Λίγκα!