Βαθμολογία

Φιέστα ανόδου για την ΑΕΛ

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής 2014-15 όπως και την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Στα πλαίσια αυτών των εορτασμών έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις. Την Πέμπτη 14 Μαΐου(παραμονή Αγίου Αχιλλείου), η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου διοργανώνει μουσική βραδιά στην ταβέρνα "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" και σας περιμένει για να γιορτάσουμε μαζί σε μία ξεχωριστή βραδιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με χορό, τραγούδι και καλό φαγητό.
Ώρα προσέλευσης 20:30. Κάρτα εισόδου 13€ που περιλαμβάνει πλουσιότατο γεύμα και άφθονο ποτό.

Την Κυριακή 17 Μαΐου η ΑΕΛ θα υποδεχτεί σε έναν αγώνα γιορτή, την ομάδα της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου, την πρωταθλήτρια του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA και θα ξεκινήσει στις 17:30 με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στους χορηγούς των δύο εκδηλώσεων για την πολύτιμη βοήθειά τους.