Βαθμολογία

«Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για τις μεταγραφές που θέλουμε»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο παραδέχθηκε πως έχει στα χέρια του μια συγκεκριμένη λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στην Τότεναμ. «Αν δεν αισθάνεται καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε κρατήσει την θέση του ζεστή» σχολίασε αστειευόμενος για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

«Έχουμε δουλέψει πολύ τους τελευταίους έξι μήνες για να ξεκαθαρίσουμε τους μεταγραφικούς μας στόχους, να αποκτήσουμε μια ξεκάθαρη ιδέα και εικόνα για το τι θέλουμε. Εξετάσαμε και αναλύσαμε όλες τις καταστάσεις για να ανταπεξέλθουμε το καλοκαίρι.

Ξέρουμε πως πλέον δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, έρχονται οι διακοπές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ληφθούν οι αποφάσεις. Θα εξηγήσουμε το πλάνο μας μετά το τέλος και των τριών αγώνων που απομένουν για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ.

Έχουμε στόχο και πλάνο, αλλά το σημαντικότερο είναι να κινηθούμε αποτελεσματικά στο μεταγραφικό παζάρι και να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε για τον Γκάρεθ Μπέιλ και την κατάστασή του στην Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας:

«Εάν δεν αισθάνεται άνετα στην Μαδρίτη του έχουμε κρατήσει ζεστή την θέση του εδώ. Είμαστε ανοιχτοί στο να επιστρέψει. Φυσικά και δεν είναι εύκολο όταν πας σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκάρεθ έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει, απλώς χρειάζεται χρόνο. Όταν ο Ζιντάν πήγε εκεί είχε μια πολύ δύσκολη πρώτη σεζόν. Δέχθηκε πολλή κριτική και χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής».