Βαθμολογία

Μαρτίνεθ: «Καμία συζήτηση με Τότεναμ για Λένον»

Κόντρα στα δημοσιεύματα που θέλουν την Έβερτον να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ σχετικά με την μονιμοποίηση του Άαρον Λένον έναντι 9 εκ. λιρών, ο Ρομπέρτο Μαρτίεθ ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επαφή με τα «σπιρούνια».

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι φήμες που θέλουν την Έβερτον να έχει ήδη χτυπήσει την «πόρτα» της Τότεναμ αναφορικά με μία πιθανή αγορά του Άαρον Λένον, μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του.

Με δηλώσεις του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επεσήμανε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση με τα «σπιρούνια», κάτι ωστόσο που αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι ιστορίες. Δεν έχουμε καμία συζήτηση με την Τότεναμ. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο για τον Λένον, όσο και για εμάς σαν σύλλογο. Είναι το τελευταίο διαθέσιμο εντός έδρας παιχνίδι», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Πιστεύω πως είχε έναν τεράστιο αντίκτυπο στην ομάδα μας και μετά θα κάτσουμε και θα δούμε την κατάσταση. Αλλά αυτή η συζήτηση δεν έχει γίνει ποτέ, επομένως δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται αυτές οι φήμες», υπογράμμισε.