Βαθμολογία

Να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στον Πύρασο

Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, επί της Νέας Αγχιάλου, συνεχίζει ο Δωτιέας Αγιάς την προετοιμασία του, για το κομβικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, απέναντι στην Άρτα, που θα γίνει στο γήπεδο της Αγιάς.

Αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα του Νομού μας, είναι να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στον Πύρασο, κάτι που θα γίνει μόνο εάν καταφέρει να αποσπάσει βαθμούς, ή έστω τον βαθμό στο παιχνίδι απέναντι στην Άρτα. Βέβαια, ζητούμενο είναι η νίκη, ούτως ώστε, το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα να κλειδώσει την παραμονή του μια στροφή πριν από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αρκετές επιστροφές, απών ο Κατσίκης

Ο τεχνικός του Δωτιέα, Μίλτος Ζιάκας, θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές, μιας και πολύ πιθανό είναι να επιστρέψει ο Τσιρογιάννης και ο Γούτος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Τέλος, οι Κουβελάς και Λάιος, είχαν κάποιες ενοχλήσεις, με την κατάσταση τους όμως να μην είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, ενώ ο κύριος Ζιάκας, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κατσίκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Γιώργος Μητσιούλης