Βαθμολογία

Ζητούμενο ένας ακόμα βαθμός

Έναν βαθμό χρειάζεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Μετά την λευκή ισοπαλία στην Άρτα, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Κώστα Κατσάρα καλείται να αντιμετωπίσει στην αγωνιστική που μας έρχεται τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ στην αυλαία του πρωταθλήματος θα παίξει στην Νεοκαισάρεια, κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα.

Ο Οικονόμος, θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόθεση της σωτηρίας, με αποτέλεσμα να τα δώσει όλα την ερχόμενη Κυριακή, για ένα θετικό αποτέλεσμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η ισοπαλία. Βέβαια, η τύχη της ομάδας, εξαρτάται κι από το τι θα κάνει ο Δωτιέας Αγιάς, απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας.

Επιστρέφουν δύο, αλλά αρκετές απουσίες

Σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Κώστας Κατσάρας, ευχάριστα είναι τα νέα για τους Καραγιάννη και Τόλιο, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά.

Από την άλλη, ο νεαρός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Αγριόδημου, που είναι τιμωρημένος, του Καλφούντζου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και του Κολιού, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Τέλος, αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Νάνου, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γιώργος Μητσιούλης