Βαθμολογία

Όλα για την άνοδο στην Α2 ο ΝΟΛ!

Το προσεχές 3ημερο 8-10/5/15 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες για το δεύτερο γύρο της αρχικής Α’ φάσης της Β' Εθνικής. Στο πρώτο γύρο η ομάδα του Ν.Ο.Λ. πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ουσιαστικά κατοχύρωσε την παραμονή στην κατηγορία. Με απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα κατέχει τη 2η θέση στον όμιλο της, μεταξύ πέντε ομάδων. Οι τρεις πρώτες ομάδες από τους 5 ομίλους της Β’ Εθνικής θα παίξουν σε τελικό γύρο, για να ανέβουν κατηγορία οι τέσσερις πρώτες.

Αν και η άνοδος, δεν είναι στους στόχους της ομάδας του Ν.Ο.Λ., οι επιτυχίες ανοίγουν την όρεξη!!! Να σημειωθεί ότι οι η “ανδρική” ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελείται μόνο από δικά της “παιδιά”: πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές, παιδιά του Λυκείου ακόμη και του Γυμνασίου. Αθλητές που έχουν μάθει το πόλο στη Λάρισα με το Ν.Ο.Λ. και έχουν δείξει ότι αγαπούν την ομάδα. 

Με το πάθος τους, και την τεχνική επίβλεψη του προπονητή και παίκτη του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριάδη είναι ικανοί για μεγάλες επιτυχίες. Και βέβαια, μπορούν και έχουν την ανάγκη να ονειρεύονται κατ’ αρχάς μία καλή εμφάνιση και δευτερευόντως και την άνοδο στην Α2.

Οι ομάδες του ομίλου του ΝΟΛ είναι: Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Οξυγόνο  Θεσσαλονίκης, και ΝΟΛ.

Και η σύνθεση της ομάδας: Ιωακείμ Σωτήρης και Λευθέρης Σπύρος (τερματοφύλακες), Ζακυνθινός Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Οικονόμου Στέλιος, Δανιήλ Θάνος,  Μερκουριάδης Άγγελος, Σαλιαμπούκος Δημήτρης, Λευθέρης Γιάννης, Βαλαής Ζήσης, Στεργίου Δημήτρης, Ζμπήτας Θανάσης, Αλεξανδρής Νίκος, Πατούνας Ηλίας, Αγγελούλης Αντώνης. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές του.