Βαθμολογία

Συνεχίζεται δυναμικά το τουρνουά τένις «Play on Clay» 2015

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 1ο Τουρνουά Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος “Play on Clay” 2015 που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γεώργιος Μητσιμπόνας».

Έχουν περάσει 19 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των αγώνων και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία 121 αγώνες σε συνολικά 7 κατηγορίες. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 150 δημιουργώντας ένα πρόγραμμα συνολικά 248 αγώνων μέχρι και τους τελικούς που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαϊου.

Το τουρνουά γνώρισε μεγάλη αποδοχή και τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές των αγώνων που γεμίζουν καθημερινά τα γήπεδα και τους χώρους του Tennislife Club έστειλαν το δικό τους θετικό μήνυμα για την επιτυχημένη προσπάθεια ανάπλασης των χωμάτινων γηπέδων αντισφαίρισης που ξεκίνησε πέρυσι τέτοιο καιρό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, οι αγώνες συνεχίζονται χωρίς εκπλήξεις. Μετά και τους πρώτους γύρους, μπαίνουν στο παιχνίδι και τα μεγάλα ονόματα, με Σιδεράκο, Μισδραχή, Αναστασίου και Νικολούλη να ξεχωρίζουν στην κατηγορία OPEN. Στις κατηγορίες Clubbers 25-45 και Clubbers 45+ αισθητά έντονη είναι η παρουσία παικτών του Βόλου όπως οι Στιβαχτής, Μελαχροινός και Λυμπερόπουλος, οι οποίοι φημίζονται για τη διεκδίκηση κορυφαίων θέσεων στα ταμπλό. Στα διπλά ανδρών όλα τα σενάρια είναι ακόμα ανοιχτά με σχεδόν τα περισσότερα ζευγάρια να είναι αγωνιστικά ισοδύναμα ενώ στις γυναίκες Πανταζή, Παπάγγελου, Μόκα και Νάστα θα παλέψουν για τον τίτλο. Ωστόσο, τα outsider είναι πάντα έτοιμα να αποδείξουν ότι έχουν και αυτά μια θέση στα υψηλά σκαλιά της κατάταξης. Μένει μόνο να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Στη σελίδα του Αθλητικού Συλλόγου και του Tennislife Club www.tennislife.gr το κοινό και οι αθλητές μπορούν να ενημερώνονται για το καθημερινό πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματά τους ενώ υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα ματς. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους.