Βαθμολογία

«Έκλεισε» στη Γιουνάιτεντ ο Ντεπάι!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς, όπως επισημοποιήθηκε, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν τα χέρια με την Αϊντχόφεν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής! Συμφωνία και με τον παίκτη, απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις. Στα 30 εκ. ευρώ το «deal» σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα! 

Πριν ακόμα ξεκινήσει με κάθε επισημότητα η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μία «ανάσα» πριν την ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, σύσσωμα τα ολλανδικά Μέσα αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ! Τη συμφωνία μάλιστα επιβεβαίωσαν αμφότεροι μετά από λίγα λεπτά οι δύο σύλλογοι!

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έχει δώσει τα χέρια και με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Eredivisie, θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η μετακίνηση του Ντεπάι στη Γιουνάιτεντ έγινε γνωστή και στους συμπαίκτες του στην Αϊντχόφεν, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν τα καλύτερα ενόψει της νέας πρόκλησης που παρουσιάζεται στην καριέρα του.