Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία ο Αμπελωνιακός

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αμπελωνιακού, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, Πύδνα Κίτρους. Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00, στην έδρα της ομάδας του γειτονικού Νομού, ενώ ορίστηκαν και οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση, με πρώτο διαιτητή τον κύριο Τεβεκέλη και βοηθούς του, τους κυρίους Λιάρη και Αϊναλή, από την Μακεδονία.

Επιστρέφει ο Παλάσκας, αμφίβολος ο Κούρο

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Αμπελωνιακού, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα, απέναντι σε Σμόλικα Φαλάνης και Φαρκαδόνα, τα οποία παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, έδωσαν την ευκαιρία στον Τάκη Παραφέστα, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Επιπλέον, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, Θανάσης Παλάσκας, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι απέναντι στην Πύδνα, καθώς τον τελευταίο καιρό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά πλέον, έχει ενσωματωθεί κανονικά στο δυναμικό της ομάδας.

Αναφορικά με τις απουσίες, αμφίβολη είναι η περίπτωση του Κούρο, που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πάντως, όπως και να χει, όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες προπονήσεις, μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής.

Τέλος, σίγουρα η ομάδα του Νομού μας, θέλει να μπει με το δεξί στον πρώτο αγώνα των μπαράζ και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να έχει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει η εμπειρία, αλλά και το καθαρό μυαλό στο παιχνίδι.

Γιώργος Μητσιούλης