Βαθμολογία

Συνεχίζει την προσπάθεια μέχρι τέλους η ΑΕΛ

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι τέλους! Οι παίκτες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσουν την προσπάθεια, καθώς απομένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια μέχρι να τελειώσουν τα play off και στόχος είναι να πετύχουν το απόλυτο.

Αναμφισβήτητα ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην μάχη της ανόδου, αλλά έστω και αν υπάρχουν αμυδρές ελπίδες για να μπει ανάμεσά τους η ΑΕΛ, πρέπει να τις εξαντλήσει.

Ακόμη και η τρίτη θέση με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως να οδηγήσει σε άνοδο, χωρίς βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα, όμως δεν μπορεί να αποκλεισθεί ως ενδεχόμενο.

Στον Βόλο η ΑΕΛ θα επιδιώξει να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Από αγωνιστικής πλευράς η προετοιμασία συνεχίστηκε την Πέμπτη (7/5) το πρωί λόγω ζέστης.

Επανέρχονται ο τερματοφύλακας Αποστολίδης και ο Μελισσάς που εξέτισαν τις ποινές τους. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου.