Βαθμολογία

Ώρα για νίκη στον Τύρναβο!

Την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ θέλει να κάνει ο Τύρναβος κόντρα στη Ζάκυνθο. Απομένουν οκτώ στροφές μένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι άουτ στη Β' Εθνική κατηγορία και στον Τύρναβο, δεν το βάζουν κάτω, παρά το γεγονός ότι η ομάδα στους δυο πρώτους αγώνες συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00) και το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Τύρναβος θα φτάσει στους τέσσερις βαθμούς και μετά με άλλον αέρα θα ταξιδέψει στην Κατερίνη την Τετάρτη 13 Μαΐου, για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα και ο κεντρικός αμυντικός Φώτης Κισκαμπάνης και τώρα περιμένει να δώσει το «οκ» το ιατρικό τιμ ώστε να επιστρέψει στην δράση. Εκτός είναι φυσικά ο Νίκος Τσούκαλος και ο Βασίλης Μάλτζαρης.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή των πλέι άουτ, αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των φιλάθλων. Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν καλούνται οι φίλαθλοι στους εντός έδρας αγώνες με τη Ζάκυνθο, τον Αγροτικό Αστέρα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πιερικό, να έχουν μια πιο μαζική παρουσία στο Αλκαζάρ.