Βαθμολογία

Νέα σημαντική διάκριση για το ΝΟΛ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – 6η ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εφηβική ομάδα του Ναυτικού ομίλου Λάρισας (ΝΟΛ) στο Πρωτάθλημα Εφήβων (γεννηθέντες το 1998 και μικρότεροι).

Στη τελική φάση, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κατέλαβε την 6η θέση μεταξύ των 10 καλύτερων στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί δυο ακόμη προκριματικές φάσεις (αρχικά συμμετείχαν 47 ομάδες από όλη την Ελλάδα) και η ομάδα του ΝΟΛ είχε καταλάβει τη 1η θέση στον εκάστοτε όμιλο που συμμετείχε.

Στον αγώνα κατάταξης με την ΧΙΟ (που κατέλαβε την 5η θέση) οι νησιώτες επικράτησαν με 14 - 9 σε έναν πολύ καλό & ποιοτικό αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι έφηβοι πολίστες του Μίλαν Τζόρτζεβιτς (προπονητή της ΧΙΟΥ) κατέκτησαν πριν 2.5 χρόνια τον τίτλο στους Παίδες, και θεωρούνταν από πολλούς μεγάλο φαβορί για τον τίτλο των εφήβων.

Η διοργάνωση ήτανε από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια και η κερκίδα του κολυμβητηρίου της Θεσσαλονίκης ήταν ασφυκτικά γεμάτη και τις 4 ημέρες!

Στους αγώνες του ομίλου που κληρώθηκε ο ΝΟΛ στη τελική φάση, είχε ένα κακό-νευρικό ξεκίνημα και 2 ήττες από πολύ καλές ομάδες: του Παλαιού Φαλήρου (που κατέκτησε την 1η θέση του πρωταθλήματος) και της Γλυφάδας (που κατέκτησε την 4η θέση του πρωταθλήματος).   

Κατόπιν όμως πραγματοποίησε 2 πολύ καλές εμφανίσεις και κατάφερε να νικήσει τον ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 15-2 και τον Απόλλων με 10-9, σ’ ένα ντέρμπι που είχε νεύρα, αποβολές και ένταση μεταξύ των παικτών, κατακτώντας έτσι την 3η θέση του ομίλου, και μαζί το δικαίωμα να παίξει για την 5η/6η θέση στους αγώνες κατάταξης.

Για ακόμη μια χρόνια η ομάδα πόλο καταφέρνει να φέρει νέες επιτυχίες για την πόλη της Λάρισας και να αποδείξει την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Την σκυτάλη παίρνει η ομάδα Παίδων που θα διεκδικήσει μία καλή θέση στην τελική 10αδα του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Με τη επιτυχία αυτή η ομάδα του ΝΟΛ συνέχισε την παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια στις υποδομές, αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα αυτά της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας.  Η συμμετοχή των ομάδων υποδομών στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων είναι συνεχής. Έτσι, τη σκυτάλη από του έφηβους παίρνει η ομάδα Παίδων που κατάφερε να προκριθεί στην τελική 10αδα του πανελληνίου πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει μία καλή θέση τον Ιούνιο. Προπονητές στην ομάδα των εφήβων ήταν ο Άγγελος Μερκουριάδης και ο Ηλίας Μπαλαμπάνης.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΦΗΒΩΝ)
 

Α//Α

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΘΕΣΗ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

1

ΛΕΥΘΕΡΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

1999

2

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

1998

3

ΠΑΤΟΥΝΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

1998

4

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

1998

5

ΒΑΛΑΗΣ

ΖΗΣΗΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

1999

6

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

2000

7

ΛΕΥΘΕΡΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

2000

8

ΒΑΣΙΟΣ

ΘΑΝΟΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

1999

9

ΜΑΓΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

1999

10

ΜΠΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

1999

11

ΜΠΑΓΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

2000

12

ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΥΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

1999

13

ΠΑΠΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

2001

14

ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

2001

15

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

2000

16

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

2001