Βαθμολογία

«Κολλάει» η ανανέωση Σκρτελ!

Στον «πάγο» βρέθηκαν ξαφνικά οι συζητήσεις της Λίβερπουλ με τον Μάρτιν Σκρτελ αναφορικά με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αιτία; Ένας όρος στο νέο συμβόλαιο του παίκτη, που προβλέπει μειωμένες αποδοχές σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί στο 80% των ματς της ομάδας από τη νέα σεζόν! Ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα προέκυψε από το πουθενά για τη Λίβερπουλ.

Την ώρα που ο Μάρτιν Σκρτελ βρισκόταν με το στυλό στο χέρι, έτοιμος να υπογράψει το νέο τριετές (με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο) συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών «κόλλησαν».

Αυτό δεν έγινε για κάποιον άλλο λόγο, πέρα από τον όρο που προστέθηκε από πλευράς Λίβερπουλ στο νέο συμβόλαιο του Σλοβάκου και έχει να κάνει με τον αριθμό συμμετοχών του και τις αποδοχές του από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αν λοιπόν ο Σκρτελ δεν αγωνίζεται από του χρόνου στο 80% των αγώνων της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, δεν αναμένεται να πάρει ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται στη συμφωνία για τον ετήσιο μισθό του. Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το 2016.