Βαθμολογία

Σοκ με Ντερτιλή στο Λουτράκι!

Δύο μόλις αγωνιστικές πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας (ο τρίτος φέτος) παίρνει τον δυσάρεστο …δρόμο του χειρουργείου. Ο 21χρονος Αλέξανδρος Ντερτιλής τραυματίστηκε στην …προθέρμανση της προπόνησης της Δευτέρας όταν ανταλάσσοντας πάσες με ένα γκρουπ συμπαικτών του, το πόδι του «κόλλησε» στο χορτάρι.

Ο άτυχος μεσοαμυντικός (8 συμμ.) αποτελεί απόκτημα των οράνιε στην μετεγγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και είναι ο πέμπτος παίκτης της ομάδας που τραυματίζεται σοβαρά φέτος. Έχουν προηγηθεί στα τέλη Οκτώβρη ο Νίκος Χατζηνικολής (μηνίσκος) , τον Δεκέμβρη ο Σωκράτης Πέτρου (οστικό οίδημα στο γόνατο), τον Ιανουάριο ο Κώστας Αποστολάκης (πρόσθιος χιαστός) και πριν δύο εβδομάδες ο Μίμης Χρυσαφίδης (κάταγμα στο χέρι).

Οι εξετάσεις του άτυχου ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκαν την Τρίτη με την τελική διάγνωση να κάνει λόγο για ολική ρήξη μηνίσκου. Ο ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί το πρωί της Τετάρτης σε νοσοκομείο της Αθήνας από τον συνεργαζόμενο χειρουργό-ορθοπεδικό του Α.Ο Λουτράκι κ. Κοβάνη.

Πηγή: mikriliga.com