Βαθμολογία

Έκανε επέμβαση ο Στάριτζ

Με σκοπό να απαλλαχθεί μια και καλή από τα μυϊκά προβλήματα, ο Ντάνιελ Στάριτζ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηρό και όπως ενημέρωσε μέσω twitter, πλέον το μυαλό του είναι μονάχα στην αποθεραπεία και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα.  

Η φετινή σεζόν σίγουρα είναι μια από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη για τον Άγγλο επιθετικό της Λίβερπουλ που έπαιξε σε ελάχιστα παιχνίδια έχοντας απουσιάσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ και στην επιστροφή του δεν κατάφερε να προσφέρει στους «κόκκινους».

Τα συνεχή μυϊκά προβλήματα τον ανάγκασαν να αφήσει τη Λίβερπουλ μόνη μετά και την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ τα βρήκε σκούρα.

Στη δεύτερη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη προκειμένου ν' ακολουθήσει ξανά ειδικό πρόγραμμα για τις μυϊκές ενοχλήσεις, ο Στάριτζ υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση στον μηρό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω twitter και πλέον, η επιστροφή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πάει για την καλοκαιρινή προετοιμασία.