Βαθμολογία

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Μπρέμερ

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ είναι προ των πυλών της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Δεδομένη η συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, αλλά υπάρχει ένας… κίνδυνος.

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να τον ενισχύσει στα play offs είναι ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ενισχύσει ήδη σε έξι ματς φέτος το «Δικέφαλο του Βορρά» και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως είναι δυνατή η επιστροφή του, αρκεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους υπάρχοντες ξένους και να δηλωθεί εγκαίρως.

Ο 34χρονος άσος ολοκληρώνει την παρουσία του στην Κόνιασπορ στις 9 Μαΐου και αμέσως μετά θα υπογράψει αντικαθιστώντας τον Έντι Σιναντίνοβιτς. Θα πρέπει, ωστόσο, να βγει το δελτίο του μέχρι τις 11 Μαΐου κι έτσι θα χρειαστεί να κινηθούν οι διαδικασίες άμεσα από την ελληνική και την τουρκική ομοσπονδία για να μην υπάρξει πρόβλημα με την προθεσμία.

Ο Μπρέμερ είχε φέτος στην Α1 4,8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε περίπου 24 λεπτά ανά αγώνα. Στα 13 ματς που έχει δώσει στην Τουρκία με την Κόνιασπορ μετρά 11,7 πόντους, 5,5 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 34 λεπτά κατά μέσο όρο.