Βαθμολογία

Ελευθερόπουλος: «Ξεκάθαρο φαβορί ο Ηρακλής»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0. Αρχικά τόνισε:

«Έχω πει τη γνώμη μου για τον Ηρακλή και μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είναι μία καταπληκτική ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Σε αυτή τη χώρα μας αρέσει να μην κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και να είμαστε ξεκάθαροι, αλλά να κοροϊδευόμαστε. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όποιος είδε το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης καταλαβαίνει πως είναι οι ομάδες.

Καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει ιδανικό πρόγραμμα, υπάρχουν ιδανικές ομάδες. Πιο δέκα στα δέκα; Έτσι γίνονται αυτά; Από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Ηρακλής είναι ομάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Είμαστε απλήρωτοι, αλλά είμαστε εδώ. Όποιος θέλει να έρθει κοντά μας να χτίσουμε κάτι όμορφο, ας το κάνει».

Τέλος τόνισε:  «Ο Ηρακλής είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Έχει οικονομική υγεία, καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Είναι το ιδανικό παράδειγμα για το πώς χτίζονται οι ομάδες».