Βαθμολογία

Με Κάρβερ για τη σωτηρία η Νιούκαστλ

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο της, με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, εξέδωσε η Νιούκαστλ. Συνάντηση με παίκτες και διοίκηση είχε ο τεχνικός των «καρακαξών».

Παρά τα όποια «σύννεφα» μετά τις οχτώ συνεχόμενες ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως για τα τουλάχιστον τρία ματς που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Κάρβερ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ο 50χρονος κόουτς είχε μετά την νέα ήττα από τη Λέστερ (3-0) έναν κύκλο συζητήσεων τόσο με τους παίκτες, όσο και με τη διοίκηση. Mάλιστα, εθεάθη να φεύγει από το προπονητικό κέντρο των «καρακαξών», μετά από συνάντηση που είχε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας, Λι Τσάρνλεϊ.

Η ανακοίνωση της Νιούκαστλ: «Μετά το αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ το Σάββατο, υπήρξαν δύο μέρες που ο Τζον Κάρβερ είχε διάλογο με τους παίκτης. Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων ήταν ότι η διοίκηση, ο Τζον Κάρβερ, το επιτελείο του και οι παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην τρέχουσα κατάσταση και τα τρία άκρως σημαντικά παιχνίδι που απομένουν αυτή τη σεζόν, δύο από τα οποία είναι στο «St. James' Park»

Όλες οι πλευρές παραδέχονται ότι έχουν ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά είναι αποφασισμένοι, πως μαζί, θα διασφαλίσουν της ομάδας μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε».