Βαθμολογία

Ναπολεόνι: «Σκέφτομαι μόνο τον Ατρόμητο»

Προσηλωμένος στον στόχο του Ατρόμητου για τα play offs εμφανίστηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορ FM» και αναφέρθηκε στους στόχους, τόσο του ίδιου, όσο και των «κυανόλευκων», αλλά και το μέλλον του μετά το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός μίλησε για:

Τα 13 τέρματα που έφτασε τη φετινή σεζόν με το χατ-τρικ την Κυριακή: «Δεν ξεκινάς τη χρονιά σκεφτόμενος ένα αριθμό γκολ σαν στόχο. Εγώ πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Η χρονιά φέτος πήγε καλά για μένα, αλλά πρώτα θέλω να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και μετά να χαρώ για οτιδήποτε άλλο».

Την επιθετική «εικόνα» του Ατρόμητου με τον Νιόπλια: «Είναι αλήθεια πως πλέον δημιουργούμε πιο πολλές ευκαιρίες, παίζουμε πιο επιθετικά κι αυτό βοηθά κι εμένα να πετυχαίνω πιο πολλά γκολ».

Τις δυσκολίες του Ατρόμητου για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: «Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε άγχος. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος και μας δυσκόλεψε πολύ. Από τη στιγμή που αποφύγαμε την ισοφάριση, μπορέσαμε να σκοράρουμε ξανά και να πάρουμε τη νίκη».

Το μέλλον του μετά το καλοκαίρι: «Είναι νωρίς. Εγώ ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Σήμερα σκέφτομαι το σήμερα, αύριο το αύριο και ούτω καθεξής. Είναι κολακευτικό για έναν ποδοσφαιριστή να ακούει πως ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Σημαίνει πως κάνει καλά τη δουλειά του. Τώρα είμαι στον Ατρόμητο, σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και πώς θα κάνουμε το καλύτερο στα play offs».