Βαθμολογία

Ντρογκμπά: «Τίτλος με την αγαπημένη μου ομάδα»

Την ξεχωριστή θέση που έχει η Τσέλσι στην καρδιά του, επεσήμανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μετά και την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Απέφυγε ν' απαντήσει ο Ιβοριανός για το μέλλον του. «Με εμπιστεύεται ο προπονητής και αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ» είπε ο Αζάρ.  

«Είναι πολύ γλυκός ο τίτλος. Η Τσέλσι πάντοτε θα είναι μέσα στην καρδιά μου και η πιο αγαπημένη μου ομάδα. Είναι η τρίτη φορά που παίρνουμε το πρωτάθλημα μπροστά στους οπαδούς μας και όχι εκτός έδρας και είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά που ερωτηθείς για το μέλλον του και την επόμενη σεζόν, αρκέστηκε να πει: «Θα ξεκουραστώ και θα γιορτάσω»!

Από την πλευρά του, ο Εντέν Αζάρ είπε στην κάμερα: Αξίζουμε τον τίτλο για φέτος. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον μεγάλο στόχο μας. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τον προπονητή μου και αισθάνομαι τόσο καλά στην ομάδα που αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ μέσα στο γήπεδο. Εγώ είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω όμως όλοι δουλέψαμε για την επιτυχία».