Βαθμολογία

Φάμπρεγας: «Ήρθα στην Τσέλσι για τους τίτλους»

Ανυπόμονος να νιώσει το πως είναι να κατακτάς το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος τόνισε πως ήρθε στην Τσέλσι για τους τίτλους και χαίρεται που η πρώτη του χρονιά στέφτηκε με επιτυχία. Ο Ισπανός χαφ αναφέρθηκε επίσης στον Ζοσέ Μουρίνο, λέγοντας πως ήταν αυτός που τον έκανε να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς τον έπεισε ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στους «μπλε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάμπρεγας: «Όταν υπογράφεις σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι η Τσέλσι, ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσεις τίτλους και να νιώθεις σημαντικός. Χαίρομαι που στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα συνέβησαν και τα δύο. Ήξερα όταν υπέγραφα πως θα παλέψω για τίτλους. Είμαι τυχερός που αποτελώ μέλος αυτής του συνόλου. Απλά θέλω να σηκώσω τη τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Προσπάθησα σκληρά για να το πετύχουμε. Είμαι χαρούμενος με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αξίζουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη με την Κρίσταλ Πάλας και να το κατακτήσουμε. Όλοι περιμένουν αυτή τη στιγμή. Ο Τέρι που λέει συνέχεια πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και περιμένω να νιώσω αυτό το συναίσθημα

Ο Μουρίνιο με έκανε να καταλάβω πόσο σημαντικός θα είναι στην ομάδα και αυτό ήταν το κλειδί για εμένα. Όταν φεύγεις από έναν μεγάλο σύλλογο για έναν άλλο είναι βασικό να νιώθεις σημαντικός, να αγωνίζεσαι και να το απολαμβάνεις και αυτός με έπεισε πως αυτό θα συμβεί εδώ».