Βαθμολογία

Ροντέο με μεγάλο νικητή τον Λαρισαϊκό

Νίκη με σκορ 5-4 πήρε ο Λαρισαϊκός, στην μάχη της παραμονής απέναντι στον Ιπποκράτη και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Κουτσιμάνης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιώργη σε 1-1. Στο 9’ ο Κουτσιμάνης έβαλε και πάλι μπροστά τον Ιπποκράτη, για να ισοφαρίσει ο Τσιμπουκλής στο 16ο λεπτό σε 2-2. Στο 43ο λεπτό, ο Κιούσης έκανε το 2-3 για την ομάδα του Γιάννη Εμμανουήλ, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πάλι, με ένα εξαιρετικό γκολ από τον Ρομουλίνο, ο οποίος στο 72’ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, κάνοντας το 4-3. Στην συνέχεια, ο Γιώργης έκανε το 5-3, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Ιπποκράτης, ήταν να μειώσει σε 5-4, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λαρισαϊκός, είχε και δύο δοκάρια με τον Γιώργη, στο 7ο και στο 50ο λεπτό του αγώνα.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Παναγιωτίδης, Θεοχαρίδης, Γενητσεφτσής, Σαγάνης, Ρομουλίνο, Γιώργης, Φλορίν, Τσιμπουκλής, Κουτσογιώργος(85’ Χήτας), Παπαγιαννόπουλος Κ.(86’ Παπαγιαννόπουλος Α.).

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Μπούζο, Κατσογιάννης(78’ Μπασιάκος), Κουμαντζέλης, Τζιόγκας, Κιούσης, Φραχόλι, Μικερτζής, Ροκούδης(65’ Εμμανουήλ), Καλόγηρος(63’ Τσουμάνης), Κουτσιμάνης.

Διαιτητής: Γκαραβέλης Βοηθοί: Παλαμίδας, Κακάνης.

Γιώργος Μητσιούλης